SEO-emblémám honlap keresőoptimalizáláshoz

Weboldal optimalizálás mesterszinten

seo emblémaMinden szakember okulására az alábbiakból megtudható, hogyan született az én zseniális SEO-emblémám, védjegyem, logóm. Amelyet számos új weboldalamra ki is raktam valamelyik formájában (lévén több változatában is elkészült). Ez a kép voltaképp azt kívánná sejtetni, hogy a honlapok keresőoptimalizálásának legalább akkora mestere vagyok, mint Serlock Holmes a bűntények felderítésének. Ami persze elég furcsa összehasonlítás Sajnos tudvalevő, hogy az ember csodálatos tulajdonságú regényhősökkel minden igyekezete ellenére nehezen vetélkedhet. Még ha nem repdeső szuperhőssel kell az erejét összemérni.

De a keresőoptimalizálás angol nevének rövidítésével (SEO) és a nagyítós skót detektív nevével való játék talán mégis védjegye lehet erőfeszítéseimnek, amelyeket a honlapoptimalizálás terén nagy buzgalommal végzek. Ja és azt talán mondanom sem kell, hogy a képen a nagy Holmes éppen az én oldalamat vizslatja.

Honlap keresőoptimalizálás Google kereséshez

Nemrégiben nagyszabású meghívásos művészeti pályázatot hirdetett a széles körben egyre ismertebb, nagy tekintélyű Egyek csoport saját tagjai számára. A jelentkezők igen magas száma lehetővé tette, hogy a zsűri jeligés pályamunkák beküldését kérje, így biztosítva a résztvevők teljes esélyegyenlőségét.

Nevezett erőpróba megmérettetését vállalóknak egy weboldalba illeszthető olyan emblémát, logót, fejlécképet… stb. kellett tervezniük, amely egyfelől szellemesen utal a Google-keresés izgalmára, másfelől szójáték formájában tartalmazza a keresőoptimalizálás fogalmának angol rövidítését: Google SEO optimalizálás. A csoport tagjai lázas igyekezettel vetették magukat a kihívás és a mókusok elébe.

Az Egyek elnöksége a határidőre beérkezett pályaműveket hosszan szemlélte, elemezte, értékelte. Végül megszületett a nehezen hozott döntés. A képernyőn ott díszelgett a nyertes képkompozíció. Már csak annak a lezárt borítéknak feltörése volt hátra, amely a szerző nevét tartalmazta.

Az ünnepélyes aktusra az Egyek rendkívüli közgyűlésén került sor. Minden reflektor és számpár az Elnökre szegeződött, aki felnyitotta a borítékot, majd arcán az őszinte meglepettség és meghatottság látható jeleivel kimondta a pályadíjas művész nevét. A csoport tagjai egy emberként ovációban törtek ki Balla D. Károly Google linképítő  mester nevének hallatán és a magas összegű pályadíj megduplázását követelték. Amit az Elnök megértő mosollyal jóvá is hagyott. Így történt, seoról seora.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük