Szófelhő készítése: online generátor

Szófelhő készítése ingyen

– az online program segítségével szófelhő készíthető bármely szövegből. Kiváló segédeszköz azok számára, akik publikációikhoz eredeti, jogtiszta képet szeretnének csatolni.

Kimásoljuk szövegüket vágólapra, betűzzük a programban a kellő helyre és alakzatot generálunk. Irányíthatjuk az elrendezés beállításait (szórási irányok), megadhatjuk a szavak számát, színt és betűtípust választhatunk. Ezek általában hibátlanul megjelenítik a magyar szöveg karaktereit. Az eredményt több képformátumban is letölthetjük, elmenthetjük. Ki is zárhatunk szavakat (a sok névelő például zavaró lehet). Praktikus online grafikai program: szavakból képet. Kimásolt szöveged helyett egy weboldal URL-jét is betűzheted: ez esetben a honlapszöveg ölt felhőformát. A betűnagyság a tartalomban való gyakoriságot jelzi.

Szófelhő készítő online program – Szófelhő generátor

Korábban ebben a bejegyzésben bemutatott egy másik online szófelhő készítő program leírása szerepelt. De az már nem működik megfelelően. Ezért kerestem egy másikat, ezt ajánlom helyette. Igazán kitűnő és szórakoztató. Hasznos grafikai eszköz, használjátok: szófelhő készítése online. Az eredeti cikk pedig így festett:

Szövegből szófelhő készítése online

google kulcsszavak: szófelhő készítés ingyen

Google kulcsszavak – szófelhő egy PR-cikk szövegéből. Szavakból kép

Olvasóim közül aki még nem ismerné ez a remek lehetőséget, szívesen ajánlom figyelmébe. Bárki használhatja azt a szabadon elérhető ingyenes (itt találod >) online szoftvert, amely bármely betűzött szövegnek vagy megadott webhelynek kiválogatja a leggyakrabban használt szavait (ezek számát külön meg lehet határozni) és grafikusan el is rendezi őket igen sok látványos változatban. Az eredményben a szoftver betűnagysággal jelöli az előfordulás gyakoriságát.

Generálásnál a színösszeállítást, betűtípust, háttér színét a program random módon változtatja minden frissítésnél. De ezek meg is adhatók a megfelelő opció kiválasztásával. Az ingyenes online program segítségével tetszetős és egyedi illusztráció készíthető bármilyen szöveghez. Például ha nem tudunk mivel illusztrálni egy blogposztot vagy PR-cikket, de szeretnénk, ha lenne benne eredeti, dizájnos kép, akkor érdemes szófelhőt készíteni. Garantáltan feldobja a weboldalt! No és persze a képhez tartozó helyettesítő szöveg, felirat, buborékszöveg és link keresőoptimalizálási célokat is szolgál.

Szavakból kép magyarul. Online program ingyen

Ha például a keresőmarketingről, a Google kulcsszavas találatairól írtunk egy PR-cikket, betűzhetjük a szövegünk alapján készített efféle szófelhőt (jól is néz ki, azt alt és title szövegek révén pedig javítja az oldal kulcsszavas relevanciáját):

Fentebb, a poszt tetején látható az a felhőzet, amelyet az én utóbbi húsz egynéhány versem teljes szövegtörzséből készített el a program, nagyobb méretben az eredeti helyen is megtekinthető (mód van a felhők elmentésére). A kialakult szó-kép akár valamiféle képversnek is tekinthető és úgy érzem, eléggé jellemző az elmúlt években keletkezett verseim stílusára, hangulatára, tartalmi jegyeire: az előfordulási gyakoriságok sok mindenről árulkodnak.

Online program segítségével szófelhők készítése

Az interneten szabadon elérhető online program segítségével látványos illusztráció, színes vagy fekete-fehér kép készíthető bármely betűzött szövegből vagy URL-lel megadott weboldal szavaiból.

Google kulcsszó kereséshez: Szófelhő készítése. Látványos megoldás: magyar szófelhő készíthető online internetes program segítségével. Szövegből szófelhő online, weboldal készítés, szöveg, szó felhő, szavak gyakorisága alapján, szófelhő készítő program szavakból színes szófelhőt készít, szofelho keszites designe

szavakból kép program

Kép készítése szavakból. Ingyenes progi

Szó felhő készítés ingyen – online szoftver

Ez a weboldal a Google első oldalán helyezkedik el a téma fontosabb kulcsszavaival.

Az internetes online szavakból kép program alkalmazásával színes dizájn képelem készíthető tetszőleges szövegből vagy URL-címmel megadott honlap összes előforduló vagy kiválasztott gyakoriságú szavából. A szófelhő készítő program címe, honlapja, elérhetősége – lást fentebb, az első bekezdésben kiemelve – katt a linkre!

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Szófelhő készítése: online generátor bejegyzéshez

 1. SEO Link building mondta:

  1028/5000
  A SEO Link létrehozása egy olyan folyamat, amely sok időt igényel a balladium.hu webhelyen
  Ha nem SEO szoftvert használ, akkor tudnia fogja a fiókok létrehozásával, az e-mailek megerősítésével és a tartalmak megfelelő időben történő elküldésével és teljes automatizálásával járó munkaterhelést.

  Ezzel a szoftverrel a linkek benyújtásának folyamata a legegyszerűbb feladat és teljesen automatizált, korlátlan számú linket építhet fel, és növelheti webhelye forgalmát, ami nagyobb ügyfelek számát és sokkal több eladást eredményez az Ön számára.
  Az eddigi legjobb felhasználói felület használatával egyszerű szoftver ismeretekre van szüksége, és könnyedén elkészítheti saját SEO link-építő kampányait.

  A legjobb SEO szoftver, amelyet valaha is birtokol, és magabiztosan mondhatjuk, hogy a piacon nincs más szoftver, amely versenyezhessen ilyen intelligens és teljesen automatikus funkciókkal.
  A barátságos felhasználói felület, az intelligens eszközök és a feladatok egyszerűsége teszik ezt a SZOFTVERT a piacon a legjobb eszközgé.

 2. Visszajelzés:A szövegírás kényszere. Szófelhő generátor PR cikk írás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük