Laptop honlap marketing: Asus, HP

laptop link marketing

Linképítés Asus laptop töltő és HP akku kulcsszóra

Linkmarketingen nem csupán a hivatkozások gyarapítását értjük, hanem az online visszacsatolások komplex rendszerének felépítését, megtartását és erősítését. Természetesen marketinges megfontolásból és céllal. Ez a céloldali direkt linkeléseken túl jelentős háttérmunkát feltételez, amelyet hasznos a tartalommarketing eszközeire alapozni. Ha például célunk az, hogy egy webáruház termékoldalát HP akkumulátor vagy Asus laptop töltő kulcsszóra optimalizáljuk, írjunk cikkeket e témában. Illetve foglalkozzunk a webshopot működtető budapesti laptopszerviz portáljával.

Márkafüggetlen notebook szerviz – Budapest

A garancián túli javításokat végző márkafüggetlen budapesti laptop szerviz szolgáltatásait bemutató honlap optimalizálása a tartalmi keresőszempontok érvényesítésével kezdődött több évvel ezelőtt. A munka releváns linkek hálózatának felépítésével folytatódott. Ennek során szolgáltatások nevére – pl. használt notebook felújításlaptop videókártya javításlaptop akkumulátor csere – esett a fő hangsúly, továbbá a meghibásodásokat megnevező kifejezésekre, mint például a laptop kijelző vibrál, a tablet töltő kábel megtört.

Ezen túlmenően egyes terméknevekre mint kulcsszavakra történt a linképítés:

Weboldal optimalizálás a főváros nevével

asus akkumulátor - google linkVégül a szervíz és márkabolt előfordulási helye is szerepet játszott az optimalizációs folyamatban, amelynek során a szolgáltatások neve és az alkatrésznevek a Budapest szóval kombinálva kerültek be a hivatkozások anchor text tartalmába. Amikor a megbízás megszűnt, a kötelező 2 éves linktartási periódus következett. Ezután a szövegeket a SEO-tevékenységen belüli virtuális honlapszerviz szolgáltatás igényei szerint írtuk át, mint például

 Keresőoptimalizálás – link building – laptopok

link building hálózat

Keresőoptimalizálás – linképítés

Egy kezdő SEO-szakember írta blogjában:

Bár új laptop vásárlására adtam a fejemet (Lenovo), továbbra sem sikerül a Google találati lista valamennyire is elfogadható helyére hoznom egyik holnapomat sem a havidíjas keresőoptimalizálás kulcsszóval. A mezőny hihetetlenül erős – naná, hiszen erre a szóra éppen a SEO-szakik gyúrnak gőzerővel képernyőik mögött ülve naphosszaz. És hát az mondjuk logikus, hogy sem a profi cégekkel, sem a honlap-optimalizálást évek óta hivatásszerűen végzőkkel nem vehetem fel a versenyt. Az én terepem nem lehet azonos az ő legféltettebb vadászterületükkel – ez világos.

Mivel azonban most már nekem is van némi elméleti és gyakorlati tudásom, ennél is több tapasztalatom… És mivel kreatívan, a bevett mechanikus módszerektől eltérő stratégiákkal dolgozom… No meg: lévén meglehetősen kiterjedt a webrendszerem, erre alapozva mégis el tudok érni látványos eredményeket… Ráadásul nemcsak a hordozható számítógépek szakszavaival. Ki gondolta volna, hogy például a weboldal optimalizálás keresőkifejezésre az azonos nevű blogom nemcsak hogy megszerezni, hanem most már hosszú hónapok óta „bitorolni” is képes lesz a Google-lista büszke első helyét. Ez kétség kívül a legnagyobb szakmai sikerem a keresőmarketing terén.

És most talán a második is beütött, holott azt hittem, a linkmarketing, link marketing kifejezések legalább annyira terheltek, mint a keresőoptimalizálás és keresőmarketing, sőt, a találatok száma a külön írt verzióval egyenesen ijesztő: 750.000.000 – azaz háromnegyed milliárd organikus találat. Hihető, hogy az első tízben benne lehetek ezzel az oldalammal?: Link marketing – linképítés. Úgy tűnik, igen… Kérdés, hogy megkapaszkodnom is sikerül-e – ugyanis a honlap optimalizálásaim intenzív szakaszában feljött ugyan a 10. helyre, de aztán a 11-en landolt. Most újra ráerősítettem.

Márka- és alkatrésznevek a keresőmarketingben

Ezekben rejlik a legnagyobb lehetőség. De a konkurencia is itt a legnagyobb. A statisztikák szerint főleg a Dell, Asus, HP és Acer tablet géppel rendelkező és érintőkijelzőt használó, online notebok webáruházakat látogató honlaptulajdonosok körében nagy az érdeklődés. Favorit alkatrésznevek: kijelző, akkumulátor, töltő. Műveletek: csere, javítás.

Az akár angol kiosztású billentyűzetről is könnyen begépelhető linkmarketing kulcsszó egyébként eléggé keresett. Ha ha sikerülne az első táblán középmezőnybe kerülnöm, az akár online megrendeléseket is hozhatna. Ez pedig rám férne, mert a teraszok-télikertek linképítése és laptop helyezés javítás mellett azért egy s más még beleférne a munkatervembe, például a honlapszerviz Budaspest.


A Notebook szerviz Budapest című honlap optimalizálása kreatív linkmarketing módszerrel. – A link building olyan hivatkozási profil kiépítését célozza, amely az Asus laptoptöltő és HP akkumulátor kulcsszó számára képez releváns tartalmi kontextust. Google helyezés javítás: első oldal, első hely ezekkel: laptop és honlap javítás, linkmarketing módszer, link-seo tanácsadás, tartalom marketing, releváns linkek és műanyag télikertek építése.

Pótlás:

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük