Miért előnytelen, ha otthon végzünk online marketing munkát?

előnytelen, ha otthon végzünk online marketing munkát?A home-office munkavégzés a COVID járvány következtében nagyon elterjedt több szakmában is, így az online marketing munkát végzők körében is.

A kényelem, hogy nem kell nap, mint nap bejárni a munkahelyre sokak számára igazi paradicsomot jelent. Nem kell utazással tölteni az időnket, nem kell kitenni magunkat a közlekedés okozta nehézségeknek, hanem szépen leülünk otthon a gép elé és ellátjuk a feladatainkat.

Ez mind szép és jó, a kérdés csak az, hogy ez nem lesz-e előnytelen számunkra egy idő után, különösen az egészségünkre nézve.

Elsőként abból a szempontból, hogy ha nem járunk el dolgozni, akkor előfordulhat, hogy napokig ki sem mozdulunk otthonról. Ez pedig automatikusan magával vonja azt, hogy lecsökken a mozgásra fordított idő. Ha csak a 4 fal közt vagyunk, akkor nem jutunk elég friss levegőhöz, kevesebb kalóriát égetünk el. Ugyanakkor a kalóriabevitel valószínűleg nem csökken, mert enni meg eszünk közben. Sőt, nagyon gyakori, hogy nassolunk. Mert valljuk be őszintén, nem jól esik a gép előtt ülve ezt-azt csipegetni?

Mit tehetünk, hogy az otthoni munkavégzés mellett is megőrizzük az egészségünket?

  • szabadidőnkben legyünk minél többet a levegőn
  • ne együnk sokat, vigyázzunk a kalóriabevitellel
  • iktassunk be valamilyen mozgásformát az életünkbe

Márpedig, ha ez túl gyakran előfordul, akkor előbb-utóbb elhízunk. Az elhízás pedig vonzza a bajt, mert sok más betegség táptalajául szolgálhat.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha az egész napot monitor előtt töltjük, akkor az a szemünknek sem kedvez. Nagyon könnyen elromolhat a látásunk, amit aztán rendbe sem tudunk hozni, hanem kénytelenek leszünk szemüveget hordani.

Az elhízás azonban megállítható, sőt a fogyás is lehetséges, anélkül, hogy mindig sanyargatni kellene magunkat és soha nem ehetnénk egy jót. A kulcs a mértékletesség. Ezt azonban nehéz betartani, de van segítségünk ebben. A fogyasztószerek segítenek abban, hogy kordában tartsák az éhségünket és ne érezzük mindig magunkat éhesnek. Így csak annyit eszünk, amire szüksége van a szervezetünknek. Olyan termékek segíthetnek nekünk, mint az Adipex Retard, Genesis Clenbuterol, Sibutramine 20mg. Mielőtt vásárlásra adná fejét, úgy az Adipex véleményeket javasoljuk, hogy olvassa el a témában, mert sok hasznos információt találhat a termékek használatával, hatásával kapcsolatban!

Ne feledje: kerülje az egész napos képernyő előtt ülést és iktasson be olyan szüneteket, amelyeket mozgással tud tölteni!