>Üzenet >Kapcsolat

Balla D. Károly vagyok, üdvözlöm. Egyéni módszerrel végzek honlap optimalizálást és linképítést. Csak tartalmas, igényes weboldalakkal foglalkozom. A tartalmi alapú, minőség-elvű kreatív keresőoptimalizálás híve vagyok, ezzel a módszerrel juttattam oldalaimat számos keresőkérdéssel a Google-találatok élmezőnyébe. Ön is így talált rám! Ha úgy gondolja, hogy én vagyok az embere, lépjen velem kapcsolatba. Lehetőségek:

1) > Privát üzenet

Emailben kapom meg, itt nem lesz látható! (a *-gal jelzett mezőket ki kell tölteni)

 

2) > Üzenjen levélben:

gmailes címre:

linkepites-level

a domainhoz tartozó címre:

seo-bdk

3) Keressen a Facebookon:

Kapcsolatba léphet velem, üzenhet nekem a közösségi oldalon:

Balla D. Károly

4) Hívhat Skype-on, azonosítóm:

bdkaroly

vagy:

5) Nyilvános üzenet küldése

Komment formájában is küldhet üzenetet, tehet fel kérdést >> ezen az oldalon <<


Online üzenet küldés

Más: SMS kampány online lebonyolítása közvetlenül a webfelületről, professzionális szolgáltató igénybevételével. A módszer lényege, hogy számítógépes adatbázis alapján megfelelő program alkalmazásával közvetlenül a szervergépről történik a nagyszámú szöveges üzenetek azonnali továbbítása az ügyfélkör – mint célcsoport – tagjainak mobil eszközére. A folyamat kliens program telepítése után webes admin-felületről irányítható. Az online marketing szolgáltatás részleteiről és mobilkommunikáció sajátosságairól vagy akár a mobiltelefonos generációk történetéről ezen az optimalizált honlapon található bőséges információ: Üzenet küldés tömeges számban mobiltelefonra

A weboldal kulcsszavai: privát email üzenet küldése, webes online üzenetküldés, tömeges sms küldés, személyes üzenetek, tartalmi alapú honlap optimalizálás, keresőbarát weboldal, releváns linkprofil és mobil télikert építés, kreatív linképítés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük