>Üzenet >Kapcsolat

Balla D. Károly vagyok, üdvözlöm. Egyéni módszerrel végzek honlap optimalizálást és linképítést. Csak tartalmas, igényes weboldalakkal foglalkozom. A tartalmi alapú, minőség-elvű kreatív keresőoptimalizálás híve vagyok, ezzel a módszerrel juttattam oldalaimat számos keresőkérdéssel a Google-találatok élmezőnyébe. Ön is így talált rám! Ha úgy gondolja, hogy én vagyok az embere, lépjen velem kapcsolatba. Lehetőségek:

1) > Privát üzenet

Emailben kapom meg, itt nem lesz látható! (a *-gal jelzett mezőket ki kell tölteni)

 

2) > Üzenjen levélben:

gmailes címre:

linkepites-level

a domainhoz tartozó címre:

seo-bdk

3) Keressen a Facebookon:

Kapcsolatba léphet velem, üzenhet nekem a közösségi oldalon:

Balla D. Károly

4) Hívhat Skype-on, azonosítóm:

bdkaroly

vagy:

5) Nyilvános üzenet küldése

Komment formájában is küldhet üzenetet, tehet fel kérdést >> ezen az oldalon <<


Online üzenet küldés

Más: SMS kampány online lebonyolítása közvetlenül a webfelületről, professzionális szolgáltató igénybevételével. A módszer lényege, hogy számítógépes adatbázis alapján megfelelő program alkalmazásával közvetlenül a szervergépről történik a nagyszámú szöveges üzenetek azonnali továbbítása az ügyfélkör – mint célcsoport – tagjainak mobil eszközére. A folyamat kliens program telepítése után webes admin-felületről irányítható. Az online marketing szolgáltatás részleteiről és mobilkommunikáció sajátosságairól vagy akár a mobiltelefonos generációk történetéről ezen az optimalizált honlapon található bőséges információ: Üzenet küldés tömeges számban mobiltelefonra

A weboldal kulcsszavai: privát email üzenet küldése, webes online üzenetküldés, tömeges sms küldés, személyes üzenetek, tartalmi alapú honlap optimalizálás, keresőbarát weboldal, releváns linkprofil és mobil télikert építés, kreatív linképítés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük