Miért előnytelen, ha otthon végzünk online marketing munkát?

előnytelen, ha otthon végzünk online marketing munkát?A home-office munkavégzés a COVID járvány következtében nagyon elterjedt több szakmában is, így az online marketing munkát végzők körében is.

A kényelem, hogy nem kell nap, mint nap bejárni a munkahelyre sokak számára igazi paradicsomot jelent. Nem kell utazással tölteni az időnket, nem kell kitenni magunkat a közlekedés okozta nehézségeknek, hanem szépen leülünk otthon a gép elé és ellátjuk a feladatainkat.

Ez mind szép és jó, a kérdés csak az, hogy ez nem lesz-e előnytelen számunkra egy idő után, különösen az egészségünkre nézve.

Elsőként abból a szempontból, hogy ha nem járunk el dolgozni, akkor előfordulhat, hogy napokig ki sem mozdulunk otthonról. Ez pedig automatikusan magával vonja azt, hogy lecsökken a mozgásra fordított idő. Ha csak a 4 fal közt vagyunk, akkor nem jutunk elég friss levegőhöz, kevesebb kalóriát égetünk el. Ugyanakkor a kalóriabevitel valószínűleg nem csökken, mert enni meg eszünk közben. Sőt, nagyon gyakori, hogy nassolunk. Mert valljuk be őszintén, nem jól esik a gép előtt ülve ezt-azt csipegetni?

Mit tehetünk, hogy az otthoni munkavégzés mellett is megőrizzük az egészségünket?

  • szabadidőnkben legyünk minél többet a levegőn
  • ne együnk sokat, vigyázzunk a kalóriabevitellel
  • iktassunk be valamilyen mozgásformát az életünkbe

Márpedig, ha ez túl gyakran előfordul, akkor előbb-utóbb elhízunk. Az elhízás pedig vonzza a bajt, mert sok más betegség táptalajául szolgálhat.

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha az egész napot monitor előtt töltjük, akkor az a szemünknek sem kedvez. Nagyon könnyen elromolhat a látásunk, amit aztán rendbe sem tudunk hozni, hanem kénytelenek leszünk szemüveget hordani.

Az elhízás azonban megállítható, sőt a fogyás is lehetséges, anélkül, hogy mindig sanyargatni kellene magunkat és soha nem ehetnénk egy jót. A kulcs a mértékletesség. Ezt azonban nehéz betartani, de van segítségünk ebben. A fogyasztószerek segítenek abban, hogy kordában tartsák az éhségünket és ne érezzük mindig magunkat éhesnek. Így csak annyit eszünk, amire szüksége van a szervezetünknek. Olyan termékek segíthetnek nekünk, mint az Adipex Retard, Genesis Clenbuterol, Sibutramine 20mg. Mielőtt vásárlásra adná fejét, úgy az Adipex véleményeket javasoljuk, hogy olvassa el a témában, mert sok hasznos információt találhat a termékek használatával, hatásával kapcsolatban!

Ne feledje: kerülje az egész napos képernyő előtt ülést és iktasson be olyan szüneteket, amelyeket mozgással tud tölteni!

Szófelhő készítése: online generátor

Szófelhő készítése ingyen

– az online program segítségével szófelhő készíthető bármely szövegből. Kiváló segédeszköz azok számára, akik publikációikhoz eredeti, jogtiszta képet szeretnének csatolni.

Kimásoljuk szövegüket vágólapra, betűzzük a programban a kellő helyre és alakzatot generálunk. Irányíthatjuk az elrendezés beállításait (szórási irányok), megadhatjuk a szavak számát, színt és betűtípust választhatunk. Ezek általában hibátlanul megjelenítik a magyar szöveg karaktereit. Az eredményt több képformátumban is letölthetjük, elmenthetjük. Ki is zárhatunk szavakat (a sok névelő például zavaró lehet). Praktikus online grafikai program: szavakból képet. Kimásolt szöveged helyett egy weboldal URL-jét is betűzheted: ez esetben a honlapszöveg ölt felhőformát. A betűnagyság a tartalomban való gyakoriságot jelzi.

Szófelhő készítő online program – Szófelhő generátor

Korábban ebben a bejegyzésben bemutatott egy másik online szófelhő készítő program leírása szerepelt. De az már nem működik megfelelően. Ezért kerestem egy másikat, ezt ajánlom helyette. Igazán kitűnő és szórakoztató. Hasznos grafikai eszköz, használjátok: szófelhő készítése online. Az eredeti cikk pedig így festett:

Szövegből szófelhő készítése online

google kulcsszavak: szófelhő készítés ingyen

Google kulcsszavak – szófelhő egy PR-cikk szövegéből. Szavakból kép

A linképítő cikk folytatódik

Mobil marketing – Hordozható eszközök marketingje

Mobil eszközök: télikert, számítógép, telefon, hűtő

Bár a mobil szóról mindenkinek az okostelefon jut eszébe, de vannak más hordozható eszközök is. As az egybeírt mobilmarketing pedig voltaképp ezen készülékek tulajdonosainak vásárlási kedvét célzó marketingtevékenységet jelenti, mégis beszélhetünk például a mobil klímagépek marketingjéről. Ahogy a laptopokéról is, amelyek mobilis számítógépek. A linképítő cikk folytatódik