Pszichodráma-csoportok – hirdetési lehetőség

Miközben örömmel jelenthetem egyfelől azt, hogy a jelen honlapoptimalizáló blog 10 nappal indítása után a keresőkifejezés mindhárom változatával –  honlapoptimalizálás, honlap-optimalizálás és honlap optimalizálás – a 2. Google-táblán debütált (a tizenötödik ±1 találat táján), másfelől azt, hogy egy korábbi (de szintén fiatal), eddig más néven szereplő SEO-blogom 3-as PageRank-értéket kapott – lásd: SEO – Keresőmarketing – Honlap-optimalizálás – aközben a Pszichodrámabszurd honlap alá elkészült egy szintén optimalizálni kívánt külön oldal ezzel a szöveggel:

Hirdetési lehetőség

Ha Ön az adott területen dolgozik, ha vállalkozása működik, ha honlapot üzemeltet – akkor kedvező feltételekkel helyezhet el reklámszöveget, képet, felhívást akár ezen a lapon, akár – és leginkább – azokon az oldalaimon, amelyek Google-keresés esetén a pszichodráma vagy a pszichodráma csoport és pszichodráma csoportok, vagy akár a pszichodráma csoportok indulása keresőkifejezésekre a találati listák élén (az első 10-ben) szerepelnek.

Ha az Ön elérhetősége, tevékenységének leírása és/vagy a honlapjára mutató link szerepelni fog ezeken a frekventált helyeken, az jelentősen megnöveli annak esélyét, hogy az érdeklődők megtalálják Önt.

A hirdetésre ajánlott oldalak:

Keressen akkor is, ha azt szeretné, hogy saját oldala előrébb kerüljön a Google találati listán. Részletek: Honlap-optimalizálás. Várom megkeresését – >>küldjön levelet!<<.


Címkék:

pszichodráma

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük