Télikertes linképítő projekt

Télikertek építése, gyártása Budapesten

tálokertek építése és gyártása

A télikertépítés komplex technológiai folyamat. Terasz építés, ablak gyártás linképítés

A terasz-télikert téma árnyalt megközelítése 2022-ben

Elsőként adódik a télikertgyártás mint technológia: üveg ajtók, műanyagkeretes bukóablakok, felnyitható tetőzet, tolóajtó, burkolat. Üvegbetétek, előregyártott fém szerkezeti elemek stb. Aztán másodikként ott van az üvegszoba fizikája: hőszigetelés, fényáteresztés, üvegházhatás, a lakás hőháztartására tett kedvező hatások. A napfény mint megújuló energiaforrás, fenntarthatóság, zöld beruházás,  stb.

De innen aztán még érdekesebb téma felé lehet kanyarodni: a természet közelsége iránti vágy. Miért műveljük kertjeinket Voltaire parancsa szerint, miért telepítünk parkokat, miért ültetünk fát és főleg: miért teleltetünk növényeket lakásunkban. Alaposan kifejthető téma. És ha már az élővilágnál tartunk: milyen dísz- és szobanövények teleltethetünk télikertben, üvegházban?

Építőipar, energiatakarékosság, környezetvédelem, zöldmarketing, növények termesztése egyetlen kalap alatt: kincsesbánya a a cikkírónak, széles terület az optimalizálási munkához

Üveg terasz, medencefedés, szoba- és dísznövények

Megannyi lehetőség kreatív linképítésre. Készültek is sorra a tematikus weboldalak, mi több, honlapszövegeket készítettünk a céloldal számára. Ebben segítőtársakat is bevontam a munkába. A híres budapesti télikertek témában azóta is verhetetlen a fővárosi épületek szecessziós télikertjeit bemutató website. A Budapest Terasz és a Széchenyi Pálmaház is napirendre került.

A projektum időleges megszakadása után egy ideig ápolgattam (no nem a kertjeimet, hanem?) a linkeket, aztán persze felbomlott a rendszer (a magára hagyott linkprofil úgy porlik, mint a maroknyi székely). No de mit tesz a SEO görög istene: 2022 nyarán újraindult a munka és a ezzel a szimbolikus terasz- és medencefedés. Feléledt halottaiból a linkfőnix. Szép új rendszeroldalakat készítettem, szaporodásnak indultak a blogbejegyzések és a hivatkozások a céloldalra. Segítőtársam szakmányban írja a remek posztokat növényelhelyezéstől és kertépítéstől műanyagablak-gyártásig.

Tervezéstől, üveg-műanyag elemek gyártásától (ablak, ajtó, tetőzet) a helyszíni beszerelésig, a hőszigetelés, szellőzés, árnyékolás, esetlegesen a téli fűtés és nyári hűtés megoldásáig megbízást vállal a komplex építőipari folyamatok elvégzésére a fenti linken elérhető cég. Kérjen árajánlatot! Neveljen kakaófát, kávécserjét, fügekaktuszt és citromot házilag!


Fűtött télikertek – Infra teraszfűtés, nyári hűtés

teraszok infrafűtése | üvegházak fertőtlenítése | télikertek építése

telikert-link-epites

Építsünk fűthető télikertet

Link- és télikert-építés – mondogatom viccesen. Építés mind a kettő. Most éppen kölcsönösen támogatják egymást. Én hivatkozásokkal a télikertépítő vállalkozó honlapját, ő engem a SEO-megbízással. Haladunk is szépen. Nem is csoda, hiszen elég sok időt töltök a virtuális üvegkupola alatt, és nem is először. A projektum tavaly kezdődött, akkor egy meglehetősen intenzív munka folyt és jókora linkprofil körvonalai kezdtek kibontakozni, amikor a megbízás félbeszakadt. Sajnáltam, mert ugye ez egy eléggé hálás téma, sokfelé lehet kanyarodni.

Frissítés. Az építés és gyártás 2022-ben újraértelmezésre került, mert megváltozott a fény beesési szöge. A télikertet ugyanis Budapesten érdemes úgy építeni, hogy figyelembe vesszük, az üveg felület mely napszakban kapja majd a legtöbb fényt. Ezért a medence fedés, télikertépítés Budapest és Magyarország teraszain sikeres lehet a műanyag ablak gyártó cég környezettudatos és energiatakarékos szempontja szerint is. Mint tudjuk, az üveg átereszti a nap sugárzási spektrumának látható és ibolyántúli részét, ennek egy hányada hővé válik a beltérben, de az infravörös sugarak nem tudnak az üvegtáblákon át távozni, így üvegház-hatású fűtés történik. Az eredeti cikk folytatása:

A télikertes weblap nagyon sokig tanyázott a 9-11 helyeken, hol feljebb ugrott, hol visszaesett, miközben már egyre tetemesebb linkérő támogatta. Háromhavi kemény optimalizációs munka kellett ahhoz, hogy a Google észrevegye magát. Illetve minket. Illetve a télikertépítő céges honlapját. Fel is hozta rögvest a harmadik, aztán második, és egy napra az első helyre. Most újra harmadik – de erősen nyomul a konkurencia.

Egy új bázisoldal: Pergola, télikert, terasz fűtés (infrák)

Balládiumos rendszeren belüli erős honlap komoly linkprofillal: Téli kert építés Buda Pest

telikertepites - üveg terasz fűtés

Terasz beépítés télikertnek családi ház kerti bejáratánál infrával

És végül a céloldal blogjának egy tematikus posztja a természet közelsége jegyében:

  • https://terasztelikert.hu/telikertek-epitese/
  • Szobanövények, dísznövények, gyógynövények a télikertben
  • Fertőtlenítés a télikertekben – sziklakertek, üvegházak
  • https://twinoxide.hu/kertek-uveghazak-fertotlenitese/
  • infrasugaras fűtőtestek nyílttéri felhasználása
  • nyári teraszhűtés ipari mobil klíma berendezéssel
  • https://infrabolt.hu/felhasznalasi-teruletek/kulteri-teraszok-futese/

Kültéri teraszok fűtése infrasugárzó panelekkel

Kültéri terasz fűtés

Teraszok infra-fűtése

Újabb frissítés. 2020-ban az infrafűtés – infrapanelek lett SEO-munkám fő tematikája. Ezen belül képbe került a teraszfűtés, így megtörtént a korábbi projekt felhasználása ebben a megbízásban is. Természetesen az kültéri infra feketesugárzóval fűtött teraszok témáját ehhez rá kellett lényegítenem a honlapjaimra, így most a télikertek, a vendéglők kerthelyiségei és teraszoi infravörös fényben sugároznak. Egyébiránt ez az elektromos fűtési mód azért hatékony kültérben, mert a nem a felszálló meleg levegő viszi el a hőenergiát, hanem telibe kapják a fűtőtestek hatósugarában üldögélők. A felhasználási területek szélesek mind az infrapanelek, mind a bázisoldalak esetében.

Ezért kifizetődő az infra teraszfűtés és ezért pozitívak a vélemények a kültéri teraszok infrapaneles fűtésének árát illetően, Más: New Age feketesugárzók | Ivóvíz fertőtlenítés. Beépített üvegterasz Budapest: növények elhelyezése télen.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük