Télikertes linképítő projekt

Fűtött télikertek – Infra teraszfűtés

teraszok infrafűtése | üvegházak fertőtlenítése

telikert-link-epites

Építsünk fűthető télikertet

Link- és télikert-építés – mondogatom viccesen. Építés mind a kettő. Most éppen kölcsönösen támogatják egymást. Én hivatkozásokkal a télikertépítő vállalkozó honlapját, ő engem a SEO-megbízással. Haladunk is szépen. Nem is csoda, hiszen elég sok időt töltök a virtuális üvegkupola alatt, és nem is először. A projektum tavaly kezdődött, akkor egy meglehetősen intenzív munka folyt és jókora linkprofil körvonalai kezdtek kibontakozni, amikor a megbízás félbeszakadt. Sajnáltam, mert ugye ez egy eléggé hálás téma, sokfelé lehet kanyarodni.

A télikert téma sokféle megközelítése

Ott van a télikertgyártás mint technológia: üveg ajtók, műanyagkeretes bukóablakok, felnyitható tetőzet, burkolat, szerkezeti elemek stb. Aztán ott van az üvegszoba fizikája: hőszigetelés, fényáteresztés, üvegházhatás, a lakás hőháztartására tett kedvező hatások, a napfény mint megújuló energiaforrás, stb. De innen aztán még érdekesebb téma felé lehet kanyarodni: a természet közelsége iránti vágy. Miért műveljük kertjeinket, miért telepítünk parkokat, miért ültetünk fát és főleg: miért teleltetünk növényeket lakásunkban. Alaposan kifejthető téma. És ha már az élővilágnál tartunk: milyen dísz- és szobanövények teleltethetünk télikertben, üvegházban?

Üveg terasz, medencefedés

Megannyi lehetőség kreatív linképítésre. Készültek is sorra a tematikus weboldalak, mi több, honlapszövegeket készítettünk a céloldal számára. Ebben segítőtársakat is bevontam a munkába. A budapesti télikertek témában azóta is verhetetlen a híres főváros épületek szecesziós télikertjeit bemutató website. A Budapest Terasz és a Széchenyi Pálmaház is napirendre került.

A projektum megszakadása után egy ideig ápolgattam (no nem a kertjeimet, hanem?) a linkeket, aztán persze felbomlott a rendszer (a magára hagyott linkprofil úgy porlik, mint a maroknyi székely). No de mit tesz a SEO görög istene: idén tavasszal újraindult a munka és a medencefedés. Feléledt halottaiból a linkfőnix. Szép új rendszeroldalakat készítettem, két terasz-blogot állítottam rá a céloldalra. Segítőtársam szakmányban írja a remek posztokat növényelhelyezéstől és kertépítéstől ablakgyártásig.

Frissítés. Az építés és gyártás 2017-ben újraértelmezésre került, mert megváltozott a fény beesési szöge. A télikertet ugyanis Budapesten érdemes úgy építeni, hogy figyelembe vesszük, az üveg felület mely napszakban kapja majd a legtöbb fényt, hogy a medence fedés, télikertépítés Budapest és Magyarország teraszain sikeres lehessen az ablak gyártó cég energiatakarékos szempontja szerint is. Mint tudjuk, az üveg átereszti a nap sugárzási spektrumának látható és ibolyántúli részét, ennek egy része hővé válik a beltérben, de az infravörös sugarak nem tudnak az üvegen át távozni, így üvegház-hatású fűtés történik. Az eredeti cikk folytatása:

A télikertes weblap nagyon sokig tanyázott a 9-11 helyeken, hol feljebb ugrott, hol visszaesett, miközben már egyre tetemesebb linkérő támogatta. Háromhavi kemény optimalizációs munka kellett ahhoz, hogy a Google észrevegye magát. Illetve minket. Illetve a télikertépítő céges honlapját. Fel is hozta rögvest a harmadik, aztán második, és egy napra a harmadik helyre. Most újra harmadik – de erősen nyomul a konkurencia.

Egy új bázisoldal: Pergola, télikert, terasz fűtés (infrák)

Balládiumos rendszeren belüli erős honlap komoly linkprofillal: Téli kert építés Buda Pest

telikertepites - üveg terasz fűtés

Terasz beépítés télikertnek családi ház kerti bejáratánál infrával

És végül a céloldal blogjának egy tematikus posztja a természet közelsége jegyében:

  • Szobanövények, dísznövények, gyógynövények a télikertben
  • Fertőtlenítés a télikertben – kertek, üvegházak
  • https://twinoxide.hu/kertek-uveghazak-fertotlenitese/
  • infrasugaras fűtőtestek nyílttéri felhasználása
  • https://infrabolt.hu/felhasznalasi-teruletek/kulteri-teraszok-futese/

Kültéri teraszok fűtése infrasugárzó panelekkel

Kültéri terasz fűtés

Teraszok infra-fűtése

Újabb frissítés. 2020-ban az infrafűtés – infrapanelek lett SEO-munkám fő tematikája. Ezen belül képbe került a teraszfűtés, így megtörtént a korábbi projekt felhasználása ebben a megbízásban is. Természetesen az kültéri infra feketesugárzóval fűtött teraszok témáját ehhez rá kellett lényegítenem a honlapjaimra, így most a télikertek, a vendéklők kerthelyiségei és teraszoi infravörös fényben sugároznak. Egyébiránt ez az elektromos fűtési mód azért hatékony kültérben, mert a nem a felszálló meleg levegő viszi el a hőenergiát, hanem telibe kapják a fűtőtestek hatósugarában üldögélők. A felhasználási területek szélesek mind az infrapanelek, mind a bázisoldalak esetében.

Ezért kifizetődő az infra teraszfűtés és ezért pozitívak a vélemények a kültéri teraszok infrapaneles fűtésének árát illetően, Más: New Age feketesugárzók | Ivóvíz fertőtlenítés. Üvegterasz Budapest.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük