Texas Holdem póker

Az oldal még fiatal és gőzerővel el sem kezdtem optimalizálni, de már szépen szerepel: Texas Holdem póker játék keresőkérdéssel ott van az első 10 Google-találat közt, ami persze még nem olyan nagy dicsőség, egy négyszavas kombinációra feljönni nem annyira nehéz. A három szónyi Texas Holdem póker verzióra még az első 30-ban is sereghajtóként kullog. De hát az idő nekem dolgozik. Csak túl magas az órabére.

Szokásos módon az optimalizálást nem egyetlen oldallal végzem, létrehoztam egy segédoldalt is: Texas Holdem póker játék – és régóta meglévő, immár 4-e PageRank-értékű póker-játék-blogomat is elkezdtem ráhúzni erre a témára. Az együttes fellépés, tapasztalatom szerint, igen eredményes tud lenni.(Transzferár nyilvántartás-offenzívám is elég jól sikerült, a céloldal google.com keresésben második napja az első helyen begyel, és. hu-val is a második.)

A pókeres oldalon elhelyeztem a játékszabályokat és a kombinációk erősorrendjét, rövid leírását is. A sok helyütt olvasható minősítéseket, amelyek a Hold’em hazárd-játék-jellegét tagadják, végül így fogalmaztam meg:

Sokak felfogása szerint a Texas Holdem póker nem szerencsejáték, hanem sport és logikai-pszichikai verseny, amelyben a tudás játssza a főszerepet és a szerencsének nincs meghatározó jelentősége. Ezt persze csak a nagy számok törvénye igazolhatja: egy-egy vagy akár néhány tucatnyi játékban mégis a szerencse, a kiosztott lapok milyensége dominál, ám kétségtelen, hogy hosszú távon, sok száz vagy pláne sok ezer lejátszott parti összefüggésében a játéktudás veszi át a vezető szerepet.

Ez így, azt hiszem, elég korrekt.

Egy remek expresszionista festménnyel illusztráltam az oldalt, bizonyos Ron Blumberg munkája:

No és akkor az oldal linkje: Texas Holdem póker játék

Ajánló és blogcímke:

Címkelink (póker-blog):

Játszani jó…

Valahol mindig perdül a kocka és pörög a rulett, valahol mindig felveszi vagy lecsapja egy játékos a kártyalapokat, odább teszi a bábot a táblán, számokat ikszel be a szerencsemezőben. Valahol mindig rúgják, dobják, elütik vagy megpöckölik a labdát, másutt biliárdgolyók koccannak, dominókövek illeszkednek egymáshoz, unalmat űznek a kirakott pasziánszok, összerakott puzzle-képek és kitöltött keresztrejtvények.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük