Spontán keresőoptimalizálás + laptop szerviz

Tudatos optimalizálás számtech kulcsszavakra

Bármelyik verziót gépeled be a Google keresőbe:

  • laptopszerviz
  • laptop szervíz
  • laptopszervíz
  • laptop szerviz

– egy bizonyos cég szolgáltatásait találod az első helyen. Ez csak koncentrált, tudatos honlap optimalizálással és linképítéssel érhető el. A márkafüggetlen notebook service garancián túli javításokat vállal gyártótól, típustól és márkától  függetlenül Budapesten. A Magyarországon megvásárolható mobil számítógépek minden típusához készleteztek alkatrészeket, ezeket díjmentesen szerelik be, csak a Lenovo processzor, Acer monitor, Toshiba klaviatúra vagy Dell akkumulátor árát kell kifizetni. Különösen nagy az Asus laptop töltő kínálat. A honlapon értesülhetünk az online vásárlással kapcsolatos tudnivalókról, megtudhatjuk, hol vannak az Apple tablet átvevőpontok új javítóműhelyei Budapesten.

Példák spontán keresőoptimalizálásra

Bármilyen sorrendben is ütitek be Google keresőbe azt az elektrotechnikából ismert három szót, hogy volt, amper, watt – és akár tesztek a feszültség, áramerősség és teljesítmény mértékegységének a neve közé vesszőt, akár nem: az első találat a bdk.blog.hu Volt × amper = watt című posztja lesz, amelyet még 2006-ban írtam, azt fejtegetve, miért nem lehet a veszélyes 220 voltos hálózati feszültséget mondjuk 24 voltra csökkenteni, hogy soha senkit ne rázzon meg. A cikk annak ellenére lett első a találati listán, hogy én soha senkit nem ráztam meg… akarom mondani soha semmit nem tettem ennek a sikernek az érdekében: nem figyeltem a kulcsszósűrűségre, sem arra, hogy minél több kiemelt formában előforduljon (cím, alcím, al-alcím, félkövér és dőlt szedés, felsorolás, táblázat stb.) a szövegben. Nem küldtem a posztra támogató kulcsszavas linkeket és nem regisztráltam semmilyen katalógusba – és mégis az élre került. A gyakori rákeresések és rátalálások miatt blogom egyik legolvasottabb bejegyzése (most, hogy ezt felfedeztem, azért SEO-szempontból kicsit feljavítottam a szöveget). A sikerben valószínűleg szerepe van annak, hogy a blogom keresőbarát, a cikkben pedig sokak számára fontos információk találhatók, érdekesen, szemléletesen van megírva… A szerkesztő úr jól dolgozott. De mielőtt túldicsérném magam:

Korábban szinte hajszálra ugyanez történt egy másik írásommal, amelyből viszont a látogató nem tudhatott meg fontos infókat a keresett fogalomról, inkább ellenkezőleg … Az esetet leírtam, elég rákeresni: Orbán Viktor borítékja. És mégis mozog a hardver.

Bárhogy is: a sokat publikáló SEO-szaki jól teszi, ha számít erre a lehetőségre, arra, hogy nemcsak vért izzadva lehet élpozícióba hozni valamely kurrens kifejezéssel egy weboldalt. Erős, amúgy általánosan szépen „megoptimalizált”  blogon jól megírt cikk önerőből is Google-sikert arathat. A bdk.blog.hu mindenképpen ilyen hely: képzeld csak el az 1000-nél több poszt spontán optimalizáló erejét: egyszerre ezernyi link mutat a friss bejegyzésekre. Így talán még az sem meglepő, hogy az első 10 találati oldal közé most ez a félig-eddig művészfotókat bemutató írásom is bekerült a linkszöveggel azonos kulcsszóval – ellenőrizzétek ti is – és persze kattintsatok :) Szövegszerkesztő letöltése ingyen

Megfelelő szövegszerkesztővel megírt kulcsszavas tartalom és jól megválasztott cím mellett egy eléggé erős keresőbarát webhely oldala spontán módon is az első Google találatok közé kerülhet, ha értékes információkat tartalmaz és kiváltja az érdeklődők kattintásait. Különösebb keresőoptimalizálásra ilyenkor nincs szükség, a weboldal e nélkül is pozíciót szerezhet a keresőtalálatok ranglistáján. Tudatos optimalizálással kurrens számítástechnikai kulcsszavakkal is siker érhető el hangoskönyvek ingyenes letöltéséhez. Google keresés, SEO eszköz letöltés
Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük